Wie die Wasserratte schon 1908 zum Maulwurf sagte: "Glaub mir, mein junger Freund, es gibt nichts, absolut gar nichts auf der ganzen Welt, das auch nur halb so viel wert wäre, wie einfach mit Booten herumzubummeln … Ob du dich davonmachst oder ob du es bleiben lässt; ob du dein Ziel erreichst oder ob du ganz woanders ankommst oder niemals irgendwo, beschäftigt bist du immer und etwas Besonderes tust du nie."
Aus "Der Wind in den Weiden", von Kenneth Grahame.
As the Water Rat said to the Mole already in 1908, "Believe me, my young friend, there is nothing – absolutely nothing – half so much worth doing as simply messing about in boats …Whether you get away, or whether you don't; whether you arrive at your destination or whether you reach somewhere else, or whether you never get anywhere at all, you're always busy, and you never do anything in particular."
From "The Wind in the Willows," by Kenneth Grahame.
Freitag, 4. April 2014
Bosburger
Warum heisst der Hamburger eigentlich 'Hamburger'? In Domburg jedenfalls heisst er 'Domburger' und im Waldrestaurant von Bergen op Zoom heisst er 'Bosburger' (Bos = Wald). Wir setzen unsere Testreihe fort und ziehen den Bosburger (bisher zwei mal getestet) dem Domburger (insgesamt drei mal getestet) ganz klar vor.
The (burger) king is dead; long live the king! We sang the praises of Domburg's Domburger and it really is seriously good. But the kitchen at de Berk, the anomalously good and first-worldy bistro at the entrance to our hillbilly haven of a campground takes top spot in the burger sweepstakes. Delivered on a thick slab of wood, laced with honey mustard and adorned with bacon and cheese, along with salad and scalding hot frites, well, only a cardiologist could complain!